June 6, 2021

Хотел

Като наши гости, с вашите пари гласувате ние да продължаваме да да правим туризъм с макимално грижа и запазване на природата. Благодарим Ви

Комплекс ‘Моравско село’ е създаден през 2007 година, когато био и еко не са масово използвани думи, а да си произвеждаш храната сам се счита за доста самотно занимание. На площ от 14 декара, на 1100 метра надморска височина, тук е създаден един от първите комплекси за гости, с насоченост към биологичното производство, устойчивото земеделие и природосъобразния начин на живот. От тогава до днес ние не спираме да полагаме усилия да се развиваме, да облагородяваме пространството около нас, без да му вредим и без да променяме неговата същност.
За хората, на които бързо им става скучно, на близо са ски пистите на:
Кулиното-3км;
Банско-15 км,
Семково, Добринище-20 км, 
както и топлите минерални басейни в околността.
Най-святото място в  България – Рилският манастир е  на 75 км от нас. Може да посетите резервата за мечки в Белица, църквата в Добърско, Лещен и Ковачевица, Огняново, да се разходите с лифта до хижа Безбог и да видите много други културни и природни забележителности.

Близост с  природата, чист въздух, тишина, невероятно спокойствие и домашна обстановка – ако това е вашата представа за качествената и здравословна почивка – заповядайте в Моравско село!

Очакваме Ви!

Приемаме домашени любимци, но щени  е необходимо малко повече усилие(труд) за да подготвим помощението  за следващите гости.

Галерия

Като цяло се стремим да оставяме минимално количество следи/вреди от нашата човешка дейност върху природата. Като цяло използваме Eco Label Препарати за пране, вера. Торбички са 100% биоразградими и наторяващи почвата, произведени от царевично  нишесте,  сертифицирани от TUV Austria с OK COMPOST по Директива на ЕС  и стандарт 13432. 
Материалът се определя като бионаторяващ, тъй като е съставен от възобновяеми източници, разгражда се чрез естественото действие на микроорганизмите в земята, без каквато и да е намеса на други индуцирани вещества. Не са токсични и отнемат по малко време за разграждане. Разграждат се в органична среда, превръщайки се в тор.

Банкова сметка:
IBAN: BG94STSA93001526943783
Основание: хотелско настаняване / мобилен телефон
Банка: ДСК
Моравско село ЕООД